Zonnepanelen: Duurzame energieoplossingen voor jouw woning in Gent

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bij tal van installateurs in Gent en de omliggende regio kun je zonnepanelen aanschaffen, maar het realiseren van een efficiënte zonnepaneelinstallatie vereist specifieke expertise. Je wenst zonnepanelen te laten installeren tegen een juiste prijs die is afgestemd op jouw energiebehoeften en met een maximaal rendement. Om deze garanties te waarborgen, vertrouw je op een erkende installateur zoals Criel Energy.

Korte terugverdientijd

Zonnepanelen leveren gratis zonne-energie, verminderen de energiekosten en dragen bij aan een schonere leefomgeving. De ontwikkelingen in de zonne-energiesector gaan niet stil, met zonnepanelen die niet alleen goedkoper zijn geworden, maar ook beter, krachtiger en duurzamer.

 

Hierdoor kun je de panelen nu langer benutten en genieten van een kortere terugverdientijd.

Gecertificeerde zonnepaneleninstallateur

Kies voor een erkend installateur zoals Criel Energy en verzeker jezelf van een specialist met de vereiste diploma's voor de professionele installatie van jouw zonnepanelen. Wij beschikken over de nodige bouwkundige expertise voor dakwerk en aanpassingen aan de zekeringkast. Sinds 2021 zijn wij erkend als Rescert-installateur met een vast team actief in het plaatsen van zonnepanelen in de regio Oost- en West- Vlaanderen met als uitvalsbasis Gent bij Gent. Onze focus ligt op het gebruik van hoogwaardig materiaal, zowel voor zonnepaneelinstallaties als voor warmtepompen en boilers. Hierdoor ben je verzekerd van een duurzame en efficiënte energieoplossing.

 

 

Betrouwbaar advies

Bij het nemen van de beslissing om zonnepanelen te installeren, nemen we geen overhaaste beslissingen en voorzien we je graag van betrouwbaar advies gedurende het besluitvormingsproces. We plannen een bezoek aan jouw locatie om de dakconstructie, oriëntatie en zekeringkast te inspecteren. Samen analyseren we jouw energiebehoeften en stellen we een op maat gemaakte offerte op.

Wij kiezen voor volgende merken

Bij Criel Energy streven we naar uitmuntendheid in zonne-energieoplossingen. Daarom werken we samen met vooraanstaande merken om de hoogste kwaliteit te waarborgen. Onze keuze voor zonnepanelen wordt vertegenwoordigd door gerenommeerde fabrikanten zoals Jinko Solar en TrinaSolar.

 

 

 

Voor de omvormers vertrouwen we op toonaangevende merken zoals SMA, Huawei, SolarEdge, en Solis. Deze samenwerkingen stellen ons in staat om duurzame en efficiënte systemen te leveren die voldoen aan de hoogste normen in de zonne-energie-industrie.

 

Offerteaanvraag Zonnepanelen

Naam:  *
Adres:
Telefoonnummer:
Email:  *
Jaarlijks verbruik elektriciteit in kwh:
Ori├źntatie:
Hellend of plat dak:
Type dakbedekking:
Schaduw:
Bijlage
Max: 16.78 MB
enkel pdf;PDF;png;PNG;jpg;jpeg;doc;docx

Opmerkingen:

Verificatie:

© 2024 Criel Energy bv - Privacybeleid - Website by KMOSites