Warmtepompen: Comfortabel verwarmen en koelen in Gent

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Denkt u eraan om een warmtepomp te laten installeren?

Een warmtepomp vormt een duurzame investering waarvan de kosten zich jaar na jaar terugbetalen. In Gent en omgeving installeren wij vaak de lucht-lucht warmtepomp. Deze installatie maakt gebruik van de warmte uit de buitenlucht om een woning te verwarmen. Bovendien biedt deze warmtepomp de mogelijkheid om het huis in de zomer te koelen. De opstelling bestaat uit twee essentiële componenten: een binnenunit en een buitenunit. Voor verwarming onttrekt de buitenunit warmte aan de buitenlucht, waardoor u altijd kunt genieten van een aangenaam binnenklimaat.

Wij kiezen voor Fujitsu

Onze toewijding aan kwaliteit komt tot uiting in ons partnerschap met Fujitsu, het merk waar we exclusief mee werken. De investering in een warmtepomp betaalt zichzelf terug, waarbij de terugverdientijd afhankelijk is van factoren zoals jouw gasverbruik, het bezit van zonnepanelen en eventuele beschikbare subsidies.

 

 

Airco

De Fujitsu airconditioners met warmtepomptechnologie leveren niet alleen effectieve koeling tijdens warme periodes, maar bieden ook efficiënte verwarming in koudere maanden. Deze systemen benutten de omgevingswarmte en zorgen voor een duurzaam alternatief met een aanzienlijk lager energieverbruik dan conventionele verwarmings- en koelsystemen. Met geavanceerde functies zoals programmeerbare thermostaten en luchtfilters combineert de Fujitsu airco comfort met energiezuinigheid, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor een milieubewuste en comfortabele binnenomgeving.

 

 

Optimale vervanging

Overweegt u de installatie van een warmtepomp? De lucht-lucht-warmtepomp vormt de ideale vervanging voor elektrische verwarming. Dankzij flexibele units die eenvoudig te installeren zijn, biedt Fujitsu verschillende ontwerpen om perfect aan uw behoeften te voldoen. Met energierendementsklassen tot A+++, zowel voor verwarming als koeling, kunt u aanzienlijk op energie besparen.

 

 

Toonaangevend energierendement

Fujitsu lucht-luchtwarmtepompen behalen een energierendement tot A+++, mede dankzij geavanceerde oplossingen. De invertertechnologie vermindert bijvoorbeeld het energieverbruik met tot wel 30% vergeleken met een niet-inverter systeem. Dit wordt bereikt door het aanpassen van het toerental van de motor, wat resulteert in aanzienlijke energiebesparingen.

Koelen en verwarmen van meerdere kamers

Met Fujitsu lucht-luchtwarmtepompen heeft u diverse opties: sluit een enkele binnenunit aan op een buitenunit of maak gebruik van het multisplitsysteem om tot vijf binnenunits te koppelen aan één buitenunit. Het multisplitsysteem maakt efficiënte koeling of verwarming van maximaal vijf verschillende kamers mogelijk, elk op hun gewenste temperatuur.

 

 

Ontworpen voor uw interieur en behoeften

De internationaal geprezen units van Fujitsu zijn ontworpen met oog voor detail en integreren naadloos in uw woning voor een stijlvolle klimaatregeling. Ze bieden diverse verwarmings- en koelopties voor elke kamer of woning, gecombineerd met eenvoudige installatie, A+++ energierendement en stijlvolle ontwerpen.

 

 

Eenvoudige bediening en stille werking

Dankzij stille werking en eenvoudige bediening via een app, passen deze lucht-luchtwarmtepompen perfect bij uw levensstijl. U heeft keuze uit verschillende modellen en kleuren om aan uw voorkeuren te voldoen.

Offerteaanvraag Warmtepompen

Naam:  *
Adres:
Telefoonnummer:
Email:  *
Huidige verwarming:
Jaarlijks verbruik elektriciteit in kwh:
Gasaansluiting:
Bijlage
Max: 16.78 MB
enkel pdf;PDF;png;PNG;jpg;jpeg;doc;docx

Opmerkingen:

Verificatie:

© 2024 Criel Energy bv - Privacybeleid - Website by KMOSites