Warmtepompboilers: Duurzaam warmwatercomfort in Gent

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Overweegt u de aanschaf van een warmtepompboiler?

Een warmtepompboiler vormt het duurzame alternatief voor traditionele elektrische boilers, geisers en warmwatervoorzieningen via de CV-ketel. Met een verbruik dat tot 70% lager ligt dan bij conventionele elektrische boilers, behoudt de warmtepompboiler comfort zonder concessies te doen aan de energie-efficiëntie. Deze gasloze en energiezuinige oplossing is ontworpen voor het verwarmen van tapwater. De warmtepompboiler onttrekt warmte aan zowel de buiten- als binnenlucht en gebruikt deze om het water in het opslagvat te verwarmen. Dit vormt een ideale synergie met zonnepanelen, waarbij de opgewekte elektriciteit wordt opgeslagen in warm water.

Wij werken met het merk Atlantic

Wij bieden de warmtepompboilers aan van het merk Atlantic meer specifiek het model Explorer V4 die je voor 200 liter of 270 liter hebt.

 

Geniet het hele jaar door van warm water met de Explorer boiler met geïntegreerde warmtepomp, met een rendement dat gunstiger is dan dat van een HR-ketel. Dit toestel biedt tal van innovatieve functies en is compatibel met zonne-energie en cv-ketels, wat niet alleen goed is voor het milieu maar ook voor uw portemonnee.

 

 

Wij selecteren uitsluitend hoogwaardige merken voor jouw warmtepompboiler

Een betrouwbare installatie vereist hoogwaardig materiaal, en daarom werken wij met merken die garant staan voor kwaliteit op elk onderdeel van de installatie.

Energie-efficiënte oplossingen

Onze warmtepompen halen 2/3 van de benodigde energie uit de omgevingslucht om het tapwater te verwarmen tot 60°C. Elektriciteit is slechts nodig voor het aandrijven van de warmtepomp. De elektrische ondersteuningsverwarming wordt enkel geactiveerd als de warmtepomp niet aan de vraag kan voldoen, vooral wanneer u kiest voor snelle opwarming in de Boost Mode. Hierdoor verbruikt onze Explorer tot 60-70% minder elektriciteit dan traditionele boilers.

 

 

Aanpasbare luchtkanalen

Onze warmtepomp is geïntegreerd in de boiler en maakt gebruik van kanalen om lucht van binnen of buiten uw woning aan te zuigen en afgekoelde lucht af te voeren. De richting van de in- en uitlaat is aanpasbaar door middel van verstelbare kanaalmondstukken.

 

 

Weerstand van 1800W met steatiet

Dankzij de droge weerstand (steatiet) en het keramische verwarmingselement is onze Explorer bestand tegen agressief en kalkhoudend water. In gebieden met hard water raden we het gebruik van een waterontharder aan. Bovendien hoeft de boiler niet te worden leeggemaakt om de weerstand te vervangen.

Corrosiepreventie

De titaananode in het midden van het stalen vat wordt aangedreven door een elektronische printplaat, die het opslagvat levenslang beschermt tegen corrosie met minimale spanning. Wanneer de Explorer is aangesloten op een Solo CV-ketel via de extra warmtewisselaar (200°C/270°C), selecteert de Smart Energie functie automatisch de meest energiezuinige bron (warmtepomp of ketel), afhankelijk van de buitentemperatuur en de gewenste watertemperatuur.

 

 

Intelligente bediening

Dankzij de Smart Control functie past onze Explorer zich aan uw levensstijl aan en anticipeert op uw comfortbehoeften, rekening houdend met het energieverbruik.

Offerteaanvraag Warmtepompboilers

Naam:  *
Adres:
Telefoonnummer:
Email:  *
Huidige verwarming:
Jaarlijks verbruik elektriciteit in kwh:
Gasaansluiting:
Bijlage
Max: 16.78 MB
enkel pdf;PDF;png;PNG;jpg;jpeg;doc;docx

Opmerkingen:

Verificatie:

© 2024 Criel Energy bv - Privacybeleid - Website by KMOSites