Laadpalen: Elektrisch laden voor mobiliteit in Gent

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Overweeg je een laadpaal voor thuis?

Of je nu recent bent overgestapt op elektrisch rijden of overweegt dit te doen, als je op zoek bent naar een snelle, veilige en toekomstbestendige laadpaal voor thuis, dan is Criel Energy jouw installatiepartner in Gent en de bredere regio.

Wij werken met het merk Smappee

De voordelen van ev laden met Smappee?

  • Goedkoper laden dan ooit tevoren dankzij dynamische tarieven en load-balancing
  • Autonome overbelastingsbeveiliging: geen gesprongen zekeringen meer
  • Realtime en historisch inzicht in laadkosten en totaal energiegebruik
  • Prioritair laden en kortingen op maat van jouw gebruikers
  • Ingebouwd energiebeheersysteem voor een zuinig en efficiënt laadverbruik thuis
  • Efficiënte laadopties bij jouw laadpark dankzij load balancing van AC én DC-laden
  • Smappee-installateurs zorgen voor een snelle en veilige installatie
  • En dat allemaal met een elegant design met sfeervolle verlichting

 

Voordelig

Door je auto op te laden tegen de laagste tarieven kun je nu goedkoper dan ooit laden. Met Smappee laad je zelfs tot 6 keer goedkoper, dankzij dynamische tarieven en load-balancing.

 

 

Toekomstgericht

Laad jouw elektrische auto thuis op met onze laadpalen, die een elegant, robuust en revolutionair ontwerp hebben dat bestand is tegen alle weersomstandigheden. Met de Smappee-app kun je jouw auto snel en op afstand opladen. Onze innovatieve en gepatenteerde technologie stelt je niet alleen in staat om jouw laadpaal te beheren, maar ook andere apparaten zoals warmtepompen of zonnepanelen aan te sturen.

 

 

Snel en gebruiksvriendelijk

Het opladen van jouw auto thuis is geen gedoe meer. Met onze slimme technologie laad je eenvoudig en snel op, gebruikmakend van je eigen zonne-energie, energie tijdens de daluren of het meest rendabele dynamische tarief. En dat alles veilig, zonder gesprongen zekeringen of risico op overbelasting.

 

 

Verminder je ecologische voetafdruk

Met thuisladen, vooral met behulp van zonne-energie, lever je een bijdrage aan een beter milieu en verklein je je ecologische voetafdruk. Daarnaast kom je mogelijk in aanmerking voor subsidies omdat je bijdraagt aan klimaatdoelstellingen.

 

 

Continue monitoring

Dankzij de Smappee-app heb je altijd inzicht in je verbruik en laadkosten, waar je ook bent. Hiermee kun je in realtime en op basis van historische gegevens alles volgen over jouw thuislaadpaal en energiestromen.

Laad slim, bespaar meer

Wil je maximaal profiteren van de zonne-energie opgewekt door je zonnepanelen tijdens het opladen van je elektrische wagen? Met ons geïntegreerde energiebeheersysteem laad je je auto gedurende de dag op met zonne-energie of tegen het laagste energietarief. Smappee maakt optimaal gebruik van je zonne-energie en past zich aan daluren, het capaciteitstarief of dynamische tarieven aan. Hierdoor laad je tot 6x goedkoper en bespaar je eenvoudig op je energierekening.

 

 

Veilig en betrouwbaar thuis laden

Smappee's slimme energietechnologie bewaakt je elektrische aansluiting nauwlettend. Bij een piek in het huishoudelijk verbruik wordt tijdelijk minder stroom naar de laadpaal gestuurd. Zo kun je zorgeloos koken, strijken en bakken terwijl je auto oplaadt. Smappee zorgt er ook voor dat zekeringen intact blijven.

 

 

Slim energiebeheer tijdens het thuisladen

Onze thuislaadpalen zijn voorzien van een ingebouwd energiebeheersysteem en integreren moeiteloos met andere Smappee Infinity-producten. Hiermee kun je eenvoudig je energieverbruik in huis beheren en krijg je inzicht en controle over je totaalverbruik, grootverbruikers, verlichting, enz. Draadloze updates zorgen ervoor dat je altijd de nieuwste functies tot je beschikking hebt.

Gedetailleerd inzicht in je laadgegevens

Met de Smappee App en het Dashboard krijg je gedetailleerde informatie over de laadkosten van je thuislaadpaal. Handig voor het doorrekenen van laadbeurten voor bedrijfswagens via split billing. Je hebt ook realtime zicht op je totale verbruik, sluimerverbruik en zonneproductie. Daarnaast kun je het opladen op elk moment stopzetten en hervatten.

 

 

Snelle installatie van je thuislaadpaal

Onze thuislaadpalen worden snel geïnstalleerd door een Smappee Certified installateur. Binnen een uur is je laadpaal thuis klaar voor gebruik, compatibel met elke elektrische aansluiting en geschikt voor elk hybride of elektrisch voertuig. Wist je trouwens dat een Smappee thuislaadpaal tot zeven keer sneller oplaadt dan een standaardaansluiting?

 

 

Wij verzorgen de installatie van jouw laadpaal in Gent en streven naar topkwaliteit

Een betrouwbare installatie vereist hoogwaardig materiaal, en daarom werken wij uitsluitend met merken die garant staan voor kwaliteit. Dit waarborgt niet alleen de duurzaamheid van elk onderdeel van de laadpaalinstallatie, maar minimaliseert ook onnodige kosten.

Offerteaanvraag Laadpalen

Naam:  *
Adres:
Telefoonnummer:
Email:  *
Aansluiting:
Afstand elektrische kast tot laadpaal:
Slimme laadpaal:
Bijlage
Max: 16.78 MB
enkel pdf;PDF;png;PNG;jpg;jpeg;doc;docx

Opmerkingen:

Verificatie:

© 2024 Criel Energy bv - Privacybeleid - Website by KMOSites